Termeni si conditii - www.giovannitur.com

IT - (+393) 286 42 3959
MD - (+373) 602 00 088
SalutLogout
Viber IT - (+393) 286 42 3959
whatsapp MD - (+373) 602 00 088
Du-te la conținut

Termeni si conditii

Prenotarea biletelor > Temeni si conditii
TERMENI ŞI CONDIŢII
CONDITII DE TRANSPORT
 1. Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a transporta pasagerul si bagajele pasagerului cu promptitudine.
 2. Calatorii se vor prezenta pentru imbarcare cu cel putin 45 de minute inainte de ora plecarii, pentru intocmirea formalitatilor de imbarcare.
 3. Orice modificare a datei de calatorie anuntata in scris cu minim 72 ore inaintea plecarii se va face fara penalizare. Cu mai putin de 72 ore inainte de data si ora programate pentru plecare, dar nu mai tirziu de data si ora plecarii autocarului inscrisa pe bilet, modificarea datei se va face cu aplicarea unei penalitati de 10% din contravaloarea biletului de calatorie. Reprogramarea calatoriei este permisa o singura data. Dupa modificarea datei de calatorie orice restituire se face cu penalizarea de 75% din contravaloarea biletului neutilizat, cu respectarea perioadei de timp de minim 72 ore inainte de data si ora plecarii.
 4. Nici o plecare in cursa nu poate fi aminata (intirziata) din cauza intirzierii calatorilor. In cazul neprezentarii calatorilor la cursa, transportatorul dispune de loc in interesul sau.
 5. Asigurarea medicala ESTE RECOMANDATA, dar nu este inclusa in pretul biletului.
 6. Avind in vedere ca proiectarea mijloacelor de transport face fizic imposibila imbarcarea, debarcarea sau transportul pe distante lungi a calatorilor cu handicap sever sau cu incapacitate locomotorie intr-un mod sigur si fezabil, din punct de vedere operational, NU SE VOR VINDE BILETE SI NU VOR FI ACCEPTATE LA IMBARCARE persoane cu handicap sever sau cu incapacitate locomotorie (imobilizate in carucior cu rotile) neinsotite. In cazul in care persoana cu handicap sever sau incapacitate locomotorie declara ca dispune de insotitor, care sa-l asiste pe durata calatoriei, va trebui trimisa o solicitare scrisa directorului general. Acesta va analiza solicitarea si, in cazul aprobarii, va anunta echipajul de existenta pasagerului cu nevoi speciale in autocar.
 7. Transportatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe calatoria si debarca in prima statie de pe traseu, fara drept de despagubire ulterioara, pasagerii in stare de ebrietate, sub influenta substantelor narcotice, cu comportament violent, imoral, indecent, etc.
 8. Transportatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei necorespunzatoare sau incomplete. In cazul intreruperii calatoriei din vina calatorului (inclusiv intoarcerile din VAMA), biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea biletului nu se restituie.
 9. Transportatorul nu isi asuma nici o raspundere asupra continutului si cantitatii bagajelor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorul este obligat sa respecte legislatia in vigoare cu privire la acest lucru (N.B. - Cantitatea maxima de tigari admisa la transport este de 2 pachete!).
 10. Nu se admit la transport animale.
 11. Locul inscris pe biletul de calatorie este orientativ.
 12. Pe parcursul deplasarii calatorul va pastra asupra lui, la indemina, biletul in original si documentul de identitate.
 13. Orele de plecare a masinilor de transfer sint conditionate de orele de sosire ale autocarelor.
Quick Links
EMAIL:
Număr de contact:
viber IT - (+393) 286 42 3959
Whatsapp MD - (+373) 602 00 088
Înapoi la cuprins